YAZARLAR

KATEGORİLER

ARŞİVLER

Bültenimize abone olun

09 Mayıs 2021

     bir fotoğrafın, eski bir kitabın altı çizili birkaç satırında bulduğun anılar, sana yıllar sonra bile neleri neleri hatırlatabilir. kötü mü iyi mi buna sen karar vereceksin. bir süre susup hafif bir tebessüm belirirse dudaklarında belli belirsiz, mutlu olduğuna, diğer türlü acılı ifadeler seni bekler silerken fotoğrafı veya o anıyı.

 

     geçmişte yaşayan, geçmişin soğuk zincirlerinden kurtulamamış bünyelerin içinde kayboldukları bir girdap gibi, kendine karşı çekim kuvveti inanılmaz kuvvetli bir şey; geçmiş. bunu bir fotoğraf karesinde yahut bir anılar dizisinde, kitaplığında yıllardır sakladığın o sararmış yapraklı ve küf tutmuş kokusuyla yapraklarını çevirerek okuduğun kitabın içinde arar durur. 

 

     geçmişin acıları, sevinçleri, her türlü şekilde içinde yaşayan bir asalak gibi büyür ve senden beslenir. sağlıklı beslenir, yediğine içtiğine dikkat edersen, sağlığını geri kazanman kısa zamanda gerçekleşir. geçmişin yakanı bırakıp, taşıdığın yüklerinden kurtulup, son sürat nefes almanı sağlamak istiyorsan da, bunun ilacını senin bulman ve tedavi sürecini de ona belirlemen gerekir. yoksa o asalak seni emmeye, kanınla beslenmeye, ücretsiz şekilde hayatını idame ettirmesine devam etmesine olanak sağlayacak olan sensin. 

 

     ver kararını.

Yorum yapılmamış »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment