YAZARLAR

KATEGORİLER

ARŞİVLER

Bültenimize abone olun

28 Ocak 2020

Siyah pamuk olun hepiniz. Size biri dokunduğunda veya siz birine dokunduğunuzda incitmeyin. Ama kimse görünüşüze bakıp da size aldanmasın.

23 Ocak 2020

Dünya ne büyük bir kargaşa içinde.

Kargaşanın tam ortasında karmaşayı bitirebileceklerine inançları tam olanlar duruyor. Kendilerinden kaynaklı sorunların çözümü olduklarını iddia etmek garip.

Dünyadaki yer altı ve yer üstü tüm kaynakların tüm dünya halkları için eşit kullanılabileceği bir sistem üretilmeli. İşte o zaman tüm kargaşa sona erer.

20 Ocak 2020

Yapmak istediklerimle yaptıklarımın farkıdır huzurum. Yapmam gerekenlerle yaptıklarımın farkı da huzursuzluğum. Yapmam gerekenlerle, yapmak istediklerim örtüştükçe kemâle ereceğim.

16 Ocak 2020

Kaybedenleri tutmak gibi kötü bir alışkanlığım var.

13 Ocak 2020

Bu dünyaya bir Ahmet Uluçay geldi, bir de biz.

09 Ocak 2020

Kainatın yaratıcısı.

“Ol” diyen…

06 Ocak 2020

Kasım Süleymani öldürülür. Kar yağar. Eğer parça sökülmesi gerekirse arabanın sahibine haber verilmeden söküme başlanmayacaktır. Yemek çeşidi olarak dört-beş tane sarma var. Ama kıymalı-peynirli börek çeşitlerimiz mevcut. Kar hızını artırır. Toplantıdan önce müşteriye yeni yazılımımızın versiyon uyumluluk testlerini yapmadığımızı ve bu testleri yapmadan herhangi bir ‘commitment’ veremeyeceğimizi söylemek zorundayızdır. Bu testleri parmak kaldıran yapacaktır. En büyük parmağı kaldıranda kalır. “İki çay versene?” “Büyük mü, küçük mü Abi?” “Çay küçük, parmak büyük oğlum.” İlker’e gitmek lazım. Evleneli bir seneyi geçti. Kargo ulaştı mı ki? “5 kilo çorbalık olsun tarhana.” Kar gece 23:00 a kadar devam edecekmiş. “Yok ya? Allah Allah. Onu Allah bilir!”

Kar kendisini kirletmek pahasına, temizlemeye devam eder. Kirleten ve temizleyen asla aynı olmamalıdır çünkü. 

02 Ocak 2020

Bebekler yıkandıklarında mis gibi kokmazlar. Şampuan kokarlar.